Viitsi vitsi. Ihan vaan kiire- ja ketutustauko. Haittaakse?

Tässä on kauheasti mietitty ja selvitelty mahdollisia opiskelukuvioita, valmistauduttu (minulle) maailman tärkeimmän järjestön liittokokoukseen, rämmitty ko. liittokokous läpi ja yritetty selvitä siitä polttamatta kauheesti siltoja takana.

No, on tässä jotain luotukin. Viikonlopun kokoustamisen jälkeen oli aivan veto pois ja mietin, että johan on paskaa, kun henkinen paha olo meinaa purkautua suun kautta tuonne posliinialttarille. "Jos nyt kuitenkin katsois, ettei se olis mitään muutakaan". Testi nro 1. Testiaika 5 minuuttia, jonka jälkeen koko testiin ei siis kannattaisi edes vilkaista, koska ei ole enää luotettava. Ihan varmasti olin näkevinäni jotain piirtyvän ihan viimeisellä minuutilla. 

Testi nro 2, seuraavana aamuna. Predictorin varhainen testi, testiaika 30 minuuttia. Ensimmäisen viiden minuutin aikana ei mitään. Menin takaisin nukkumaan, mutta laitoin kellon soimaan 20 minuutin päähän. En minä mitään nukkunut. Puolihorroksessa raotin välillä silmää ja kurkkasin testiä. Jotain tossa on. Varmaan vain viivan paikka. 25 minuutin jälkeen siinä oli valjuakin valjumpi viiva. Pessimisti ei pety, totesin, ja pähkäilin, että varhaiseen testiin pitäisi jo piirtyä vahvempi viiva. Oletettavasti siis olisi hedelmöittynyt ja yrittänyt kiinnittyä, mutta epäonnistunut. Kyllä ne menkat vielä alkaisivat. 

Aika villi mielikuvitus saa ihmisellä olla, että kuvittelee näin vahvan pahoinvoinnin. Ja kun kalenteria tutki tarkemmin, hoksasin, että olin seonnut laskuissani. Menkat olisi tulossa vasta seuraavana päivänä. Jännää. No jos odottaa pari päivää ja testaa sitten vielä uudestaan? Paketissa oli kaksi testiä,  eikä maltti lopulta ollutkaan valttia eilen illalla. Vähän kehnoissakin olosuhteissa (kuukautisten oletettuna alkamispäivänä ja illalla) tehtynä testiin piirtyi kaksi viivaa. USKOMATONTA! Sekoamista, tuuletusta ja Miäheltä jäyhä "jaa". On se hyvä, että edes toisella meistä on jalat tukevasti maanpinnalla.

Melkoinen työvoitto! Ovulaatio, sen tunnistaminen, hedelmöittyminen. Helposti. Raskauden jatkuminen on erittäin toivottavaa plussaa, mutta minä olen uskomattoman onnellinen jo tästä. Jos ei tällä kertaa, niin joskus tämä varmasti onnistuu!

Hetken mietin, että hautaanko koko blogin ja uskallanko kuitenkaan käydä itse tätä peräänkuuluttamaani keskustelua raskaudesta, sen vaikeudesta ja ongelmista. Pelkurimaistahan se olisi ollut nyt luovuttaa. Ja on lohdullista, että oikeasti risukasaankin paistaa välillä.

Neljä raskautta, yksi synnytys. Toivolla ja luottamuksella eteenpäin.